Adres
Waalwijk, Noord-Brabant

Kantooruren
Maandag t/m zaterdag van 08:30 tot 17:00

Over ons

Wat is drone-enthusiasts? Wat doet drone-enthusiasts? Hoe is drone-enthusiasts ontstaan?

Over Drone-enthusiasts

Drone-enthusiasts is een onderneming die focust op het leveren van de meest kwalitatieve drone diensten. Dit wordt voornamelijk gedaan in de vorm van fotografie en videografie. Drone content geeft een heel ander perspectief bij het onderwerp wat gefilmd wordt. Het is een onderdeel wat elke video kwalitatiever en unieker maakt. Bijvoorbeeld:

Naast het aanbod van cinematische drone foto/videografie, biedt drone-enthusiasts ook:

Bij drone-enthusiasts kunt u er van uitgaan dat uw aanvraag op de meest professionele manier uitgevoerd wordt. Wij zijn EASA A1/A3 + A2 gecertificeerd en maken gebruik van de meeste geavanceerde technologie.

Het ontstaan van Drone-enthusiasts

Where it all began..

Drone-enthusiasts is onstaan nadat ik mijn liefde had gevonden voor het vliegen van drones. Ik had besloten mijn eerste drone te kopen toen ik in Australie aan het afstuderen was in 2020. Ik wilde mijn reis in Australie vastleggen op de meest unieke manier mogelijk. Ik had het besluit genomen om een drone te kopen omdat ik destijds een lockdown in ging van 4 weken waardoor ik genoeg ruimte en tijd had om het besturen van een drone onder de knie te krijgen, voordat ik er weer op uit kon om alle mooie plekken en momenten vast te leggen.  Inmiddels is dit ruim 3,5 jaar geleden en ben ik sindsdien dagelijks bezig geweest met alles omtrent het vliegen van drones en de foto/videografie hiervan. 

Maar hier bleef het niet bij. Ik specialiseerde in videobewerking van drone beelden en deed urenlang onderzoek naar de beste accessoires zoals het gebruik van ND-filters om zo de beste kwaliteit mogelijk te kunnen leveren. Om zoveel mogelijk kennis en skills te bezitten wilde ik ook gecertificeerd drone piloot worden. Na 2 examens werd ik uiteindelijk EASA A1/A3 + A2 gercertificeerd drone piloot.

Omdat ik gezien heb wat drone video/fotografie voor visuele meerwaarde levert bij het vertellen van een verhaal en het in beeld brengen van een locatie of onderwerp, besloot ik hier mijn eigen onderneming in te starten. Dit met het doel om bedrijven, organisaties en individuen hetgene te leveren wat de “WOW” factor geeft bij hun doelgroep.


– Lucas Klerks | Videograaf & eigenaar van Drone-enthusiasts